Vrouwen voor Bewustzijn: Kracht en Kwetsbaarheid, Intimiteit en Bezieling en Inwijdingsreizen

Worden wie je in oorsprong en belofte bent, heeft voor mij alles te maken met kracht en kwetsbaarheid, intimiteit en bezieling. Dat geldt voor mannen net zo goed als voor vrouwen; iedereen is daarom welkom in mijn praktijk.

Samen met een aantal vrouwen ben ik naast het werk in mijn eigen praktijk en dat binnen de parochie Pax Christi verbonden in Vrouwen voor Bewustzijn. Binnen dit verband geven we vooralsnog workshops en trainingen voor vrouwen. Samen met mijn zielezus, vriendin en collega Francisca van der Steen, zal ik in 2024 twee trainingen geven voor vrouwen. In de eerste, Kracht en Kwetsbaarheid, ontdekken we aan de hand van 7 vrouwelijke archetypen meer en minder verborgen kanten van onszelf. De training Intimiteit en Bezieling is voor vrouwen die een grote volgende stap willen zetten. Daarin gaat het over je naakt durven tonen in al je kwetsbaarheid, schoonheid, sensualiteit en vrouwelijkheid. Om intimiteit en bezieling te leren leven in de concreetheid van jouw bestaan. Om te gaan vertrouwen op het Leven, ook als je buiten de jouw vertrouwde paden gaat. De training wordt besloten met een inwijdingsreis naar het energetisch krachtige Lesbos.

Een inwijdingsreis op Lesbos is daarnaast ook beschikbaar voor duo’s in diverse samenstelling, mannen en/of vrouwen. Deze reis wordt begeleid door Francisca en mij samen. Voor meer informatie over Vrouwen voor Bewustzijn, de trainingen en de inwijdingsreis verwijs ik je graag naar de website van Francisca.