Vrouwen voor Bewustzijn: Intimiteit en Bezieling

Worden wie je in oorsprong en belofte bent, heeft voor mij alles te maken met intimiteit en bezieling. Dat geldt voor mannen net zo goed als voor vrouwen; iedereen is daarom welkom in mijn praktijk. Speciaal voor vrouwen die een grote volgende stap willen zetten heb ik samen met mijn zielezus, vriendin en collega Francisca van der Steen, een mooie training ontwikkeld: Intimiteit en Bezieling. Daarin gaat het over je naakt durven tonen in al je kwetsbaarheid, schoonheid, sensualiteit en vrouwelijkheid. Om intimiteit en bezieling te leren leven in de concreetheid van jouw bestaan. Om te gaan vertrouwen op het Leven, ook als je buiten de jouw vertrouwde paden gaat. De training wordt besloten met een inwijdingsreis naar het energetisch krachtige Lesbos. Voor meer informatie over Vrouwen voor Bewustzijn verwijs ik je graag naar de website van Francisca.